BEVÆG DIG SUND OG GLAD

Vi tænker ikke altid over glæden ved at kunne bevæge os frit, før vi en dag bliver begrænset af f.eks. smerter og stivhed i kroppen. Uhensigtsmæssig kropsholdning, nedsat bevægelse og stivhed i kroppens led og muskler kan medføre smerte, dysfunktion og slid på kroppen, hvilket ofte resulterer i nedsat livskvalitet.
God bevægelse er med til at fremme sund og smertefri funktion af kroppen. Derfor er vores mål at hjælpe dig til at få en fleksibel, sund og velfungerende krop uanset om du er ung eller gammel, sportsudøver, nybagt mor eller pensionist.

Kiropraktisk behandling fremmer den naturlige bevægelse i din ryg.

Det er en effektiv behandlingsmetode til at smertelindre ryg og nakkegener og ny forskning har vist, hvad vi også har god erfaring med, at regelmæssig kiropraktisk behandling øger livskvaliteten hos patienter med kroniske rygsmerter.

KIROPRAKTORHUSET

Vi har ekspertise i diagnosticering og behandling af lidelser i kroppens bevægeapparat; led, muskler og nervesystem.

Hos os får du en grundig undersøgelse samt hurtig udredning/diagnostik. Vi udarbejder en individuel behandlingsplan til dig.

Vi har fokus på behandling af både akutte og kroniske problemer, og forebyggende og sundhedsfremmende tiltag, til folk i alle aldre.

Vi kan hjælpe dig med dine smerter

Smerter i ryggen og nakken, gigtsmerter, hovedpine, ledsmerter, muskelsmerter og svimmelhed er symptomer, som vi ofte kan lindre og afhjælpe med kiropraktisk behandling. For eksempel er hovedpine ofte udløst af spændinger i nakkens muskler og led.

Der kan være mange forskellige årsager til smerter i kroppen, for eksempel; stillesiddende kontorarbejde, dårlig kropsholdning, stress og spændinger, havearbejde, uhensigtsmæssige arbejdsstillinger, sportsskader, fald og trafikuheld. Hos Kiropraktorhuset Hillerød finder vi årsagen til dine smerter og symptomer og hjælper dig til at få det bedre.

Hvad er kiropraktik?

Kiropraktik er en behandlingsform, som ved led manipulation af rygsøjlen kan frigøre spændinger. Kiropraktisk behandling er ikke kun effektivt til at fjerne rygsmerter og hovedpine, behandlingen hjælper kroppen til selv at kunne genoprette den normale funktion og holdning, og dermed til at fremme den naturlige bevægelse i din ryg. God bevægelse er med til at fremme sund og smertefri funktion af kroppen, så det ikke forstyrrer eller hæmmer dig i din hverdag. Hos Kiropraktorhuset Hillerød er det derfor vores mål at hjælpe dig til en fleksibel, sund og velfungerende krop, der gør dig i stand til at gøre det, du gerne vil.

Kiropraktorhuset Hillerød

Hos Kiropraktorhuset Hillerød tager vi godt hånd om vores patienter i vores klinik i Hillerød, hvor vi også tager imod patienter fra Allerød og resten af Nordsjælland. Vi ved, at hver patient er anderledes fra den forrige. Derfor får alle vores nye patienter en grundig undersøgelse, med mulighed for supplerende røntgenundersøgelse, og vi laver altid en individuel behandlingsplan til den enkelte patient.

Du behøver ikke først gå til kiropraktor, når smerten har ramt dig, og du har fået hold i ryggen eller nakken. Selvom kiropraktisk behandling kan være meget behjælpelige ved akutte smerter, kan forebyggende behandling, der hjælper kroppen til at opretholde sin bevægelighed, være en effektiv måde at undgå rygsmerter og hovedpine. Har du kroniske rygsmerter, har forebyggende kiropraktisk behandling vist sig at være en effektiv behandlingsform til at reducere rygsmerter og dermed give færre sygedage grundet rygsmerter.

Kiropraktor til babyer og børn

Selv tidligt i livet kan der opstå spændinger i kroppens led og muskler. I Kiropraktorhuset Hillerød behandler vi børn i alle aldre, lige fra det lille spædbarn til teenageren. Som forældre skal man være opmærksom på, at symptomerne hos børn og babyer kan være noget anderledes end hos voksne, og det kan være svært at finde ud af, om et barn har ondt, hvis ikke barnet ikke selv kan fortælle det. Behandling af spædbørn består af blide led-frigørende og afspændende teknikker, og vores kiropraktorer er efteruddannede og specialiserede i undersøgelse og behandling af babyer og børn.

Få en tid når det passer dig

Vi ved, at det kan være svært at passe en kiropraktortid ind i en travl hverdag. Derfor tilbyder vi hos Kiropraktorhuset Hillerød fleksibilitet med hensyn til tidsbestilling, vi har de fleste dage åbent fra 8-18.  Du behøver ingen lægehenvisning for at gå til kiropraktor og hvis du har en sundhedsforsikring, dækker den i mange tilfælde behandling hos kiropraktor. Sygesikringen Danmark giver naturligvis også tilskud.

Det siger vores patienter