Hvem er vi?

Kiropraktor Frank Ferdinandsen D.C.

Uddannet på Palmer College of Chiropractic i staten Iowa i USA, hvor han fik sin ”Doctor of Chiropractic” i 1980. Er siden efteruddannet med faglige kurser hvert år i både ind- og udland.
Er stærkt funderet i klassisk kiropraktik, med vægt på at den biomekaniske dysfunktion eller subluxationen, dvs. forholdet mellem rygsøjlen og nervesystemet, er hjørnestenen i kiropraktisk praksis.
Autoriseret som kiropraktor i USA, Danmark og Frankrig.
Har praktiseret i Hillerød siden 1981 og i Frankrig siden 2010, hvor i alt mere end 20.000 forskellige mennesker i alle aldre, har været gennem hans hænder.
Medlem af: Dansk Kiropraktorforening og Association Francais de Chiropractique.
E-mail: frank@kiropraktorhuset.com
 

Kiropraktor Lone Bork Petersen

Har gennemgået den 5-årige kiropraktoruddannelse på Syddansk Universitet i Odense, hvorfra jeg fik min kandidatgrad i 2007.
Jeg har taget min turnusuddannelse ved Amager Kiropraktik Center i København og har siden 2010 været medejer af Kiropraktorhuset.
Jeg deltager løbende i kurser og har bl.a. specialiseret mig i behandling af babyer og børn, som jeg derfor ser mange af i klinikken.
Udover dette er jeg ved at uddanne mig inden for Z-health som er et trænings- og behandlingssystem, hvor fokus er på hvordan menneskers præstationsevne og oplevelse af smerte kan påvirkes af nervesystemet.

E-mail: lone@kiropraktorhuset.com
 

Ingelis Faarup, Kliniksekretær

Ansat siden 1999.
Hvor Ingelis har været vores venlige billede udadtil, og hun er klar til at tage professionelt imod vore patienter når de kontakter klinikken.
Altid venlig og imødekommende, både i telefonen og i receptionen.
E-mail: reception@kiropraktorhuset.com
 

Iben Loftager, Kliniksekretær

Iben har været ansat som siden 2012.
 

Kiropraktorhuset Hillerød