Honorarer og tilskud

Kiropraktorhuset Hillerød har overenskomst med Den Offentlige Sygesikring, hvilket betyder, at alle vores patienter, som har det gule sundhedskort, modtager økonomisk tilskud. Man skal ikke have henvisning fra læge for at modtage dette tilskud.

Se samtlig honorarer og tilskudsordninger her:

www.danskkiropraktorforening.dk/behandling/priser-og-tilskud/

Tilskud fra ”danmark”

Medlemmer af Sygeforsikringen “danmark” får tilskud til behandling hos kiropraktor. Gældende takster for kiropraktorhjælp kan findes på denne hjemmeside: www.sygeforsikring.dk. Klinikken kan sende dine regninger elektronisk til Sygeforsikring “danmark”.

De fleste sundhedsforsikringer samt fritids- og ulykkeforsikringer dækker udgifter til behandling. Nogle er tidsbegrænset og andre betaler et bestemt antal konsultationer årligt. Kontakt dit forsikringsselskab for yderligere oplysninger.

Virksomhedsordning

Er der tale om en ordning til forebyggelse og behandling af arbejdsrelaterede skader, bliver de ansatte ikke beskattet, hvis udgiften til behandlingen afholdes af arbejdsgiveren.
En virksomhed kan betale for behandlingen direkte til en kiropraktor, men det kan også foregå gennem en sundhedsforsikring eller en anden form for ordning.

Er du ansat, kan du spørge din arbejdsgiver om forholdene på din arbejdsplads.

Er du virksomhedsejer eller leder, er der forskellige typer af sundheds- og forsikringsordninger, som en virksomhed kan indgå. Adgang til arbejdsgiverbetalte behandlinger kan give mere tilfredse medarbejdere, større arbejdsglæde og færre sygedage.

En virksomhed kan selv kontakte en kiropraktorklinik med henblik på at lave en virksomhedsordning.

Særligt tilskud til pensionister med helbredskort

(Tidligere medicinkort) Pensionister med et helbredskort kan modtage et særligt tilskud fra kommunen på op til 85 % af udgifterne til behandlingen, alt efter indtægt.

Kontakt kommunen for yderligere information.

Veteranordning – vi støtter vore soldater

Vi støtter vore hjemvendte veteraner ved at tilbyde behandling af deres rygproblemer.
Derfor har vi lavet en special-ordning med blandt andet den Kgl. Livgarde hvor vi tager os af de rygproblemer veteranerne måtte have pådraget sig under aktiv tjeneste.

Vil du vide mere om vores Veteran-ordningen er du meget velkommen til at kontakte os.